Background Masky Left Background Masky Right

Samenspel: een echte thriller

Buiten wordt het kouder, natter en vroeger donker, maar binnen worden de temperaturen in menig Zwaagse woonkamer steeds hoger van de spanning. Valt de regen door het huis, dan is er vaak iets met het dak niet pluis.

Het begint nu al een echte thriller te worden waar Michael Jackson jaloers op zou zijn geweest. Zouden ze daarom bij de aanstaande Prins thuis het huis al geruime tijd niet meer schoon gemaakt hebben, omdat die spinraggen en stof horen bij de Halloween decoratie.? Wie zijn in staat het best bewaarde Zwaagse geheim voor zich te houden. Welk Prinselijk setje hebben het gevoel dat het op hun voorhoofd geschreven staat en durven zich niet of nauwelijks meer te vertonen in het openbaar. Wie weten de boel het beste bij elkaar te liegen en bedriegen, want waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan. Over twee weken het verlossende woord en weten we hoe deze bloedstollende aflevering afloopt.

Over spannende verhalen gesproken; Het Masker heeft via het intranet iedereen de spreekwoordelijke stuipen op het lijf weten te jagen met de Horrorclown in Zwaag. Het bleek gelukkig allemaal met een sisser af te lopen en om een ludieke publiciteitsstunt te gaan om de prinsbekendmaking 2.0 te promoten. Hoezo 2.0, wat is er anders dan? Nou, het programma is iets aangepast voor deze eerste versie van de vernieuwde Prinsbekendmaking en het feest, met huisband Paradise, zal daardoor ook eerder van start gaan! De zaal is deze avond namelijk al vanaf 21:00 uur geopend met vrij entree tot 22:00 uur!!! We starten hoe dan ook op tijd met de act, zodat om 23:11 de nieuwe Prins en Hofdames daadwerkelijk ontmaskerd zijn. Dus zorg dat je er op tijd bij bent! Na 22:00uur bedraagt de entree €10,00. Omdat er tot 22.00 uur vrij entree is, kunt u met de Prinsbekendmaking geen gebruik meer maken van Passe-Partouts.

Morgenavond 29oktober bied Het Masker tijdens Dorpsveiling Zwaag wel erg geinige en bijzondere kavels te koop aan waar een ieder naar hartenlust op kan bieden.
Wat dacht u van 2 keer een VIP-arrangement voor 2 personen op de VIP-avond (28-2-2017). 
Een bezoekje van Masky, inclusief opkomst met muziek en een knuffelmoment. 
Mee als 12e raadslid (man of vrouw) tijdens een carnavalsavond ergens in ’t land (incl. consumpties) en idem als voorgaande, maar dan als 13e raadslid!
Als klap op de inmiddels wel bekende vuurpijl, 2 keer een compleet verzorgde middag voor 2 personen tijdens de Moederdag BBQ -2017(in samenwerking met De Happy Cooker)

Allemaal regelrechte aanraders, dus wel doen hoor!

Prinsbekendmaking 2.0 zaterdag 12 november; Vrij entree tot 22:00uur!!

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl en tot volgend Samenspel, Het Masker

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder
Johan Tiessing gedecoreerd met lintje!

Johan Tiessing gedecoreerd met lintje!

Koninklijke Onderscheiding voor een bescheiden man

23 mei Lees verder