Background Masky Left Background Masky Right

LOP 100 jaar!

Vrijdagavond was het jubileumfeest van het LOP uit Zwaag vanwege hun 100 jarig bestaan. Wat een prachtprestatie en wat een mooie club is dit!
Het LOP ondersteund dus al 100 jaar de Zwaagse verenigingen financieel door met vrijwilligers om de week door weer en wind het oud papier op te halen.
Door de jaren heen zijn er heel wat Zwagers geweest die hun steentje hebben bijgedragen om het oud papier op te halen. Het jubileumfeest was voor actieve leden en oud leden waardoor het voor velen tevens een gezellige reünie was.

Maskerado, hofdames Renee & Róbin en de leden van het  Masker brachten een bezoek aan dit feest. Wij kwamen op na een hilarisch optreden van Sinterklaas met zijn piet. Wat kon deze Sint speechen, hij kon wel familie zijn van onze Prins.

Maskerado bedankte namens alle Zwaagse verenigingen het LOP met mooie woorden en een ingelijst uittreksel met de oprichtingsdatum van het LOP.Voorzitter Jos Bakker nam dit namens het LOP in ontvangst en deed en met er met zijn speech nog een schepje bovenop. De Zwaagse verenigingen hopen nog lang te mogen genieten van het LOP en wensen hun nog heel veel jaren toe.

Het werd een historische avond met veel plezier en vertier om nooit te vergeten!
Alaaf, Alaaf, Alaaf.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder
Johan Tiessing gedecoreerd met lintje!

Johan Tiessing gedecoreerd met lintje!

Koninklijke Onderscheiding voor een bescheiden man

23 mei Lees verder