Background Masky Left Background Masky Right
13 november 2019

Hofdames Amber & Liza

Deze twee rasechte zwaagse meiden speelde tijdens de Prinsbekendmaking; The Eurovision Song Contest, in dezelfde hardrockband als Prins Roberto. Maar wie zijn deze twee monster, en dat bedoelen we niet lelijk, die zo lekker springend op het podium stonden en nu zij aan zij naast Prins Roberto.

Hofdame Amber Gitzels is de dochter van Prins Roberto en Hofdame Liza de Haan is haar beste vriendin. Van kinds af aan doen ze al heeel veul samen en hebben dus ook heeel veul gemeen met elkaar maar daarover straks meer. Amber is 18 jaar jong en studeert op een serieuze manier voor het derde jaar verpleegkunde aan het Horizon College in Hoorn. Nu zit ze nog midden in haar stageperiode en die voert ze uit bij het Dijklander ziekenhuis. Daarnaast doet ze in haar vrije tijd nog dankbaar flexwerk in de ouderenzorg bij Wilgaerden.

Als jonge puber was ze gek op boybands zoals One Direction en Justin Bieber maar nu is ze alleen nog maar gek met haar konijn.
De muzikaliteit van wat we tot nu toe van haar gezien hebben komt voort van de piano die ze op een blauwe maandag probeerde te bespelen. Bitterballen en bittergarnituren zijn niet aan te slepen in huize Gitzels want daar kun je Amber voor wakker maken.

Liza is ook 18 jaar en studeert voor het derde en tevens laatste jaartje Management Assitent aan het Horizon College. Daarnaast doet ze in haar vrije tijd nog nuttig werk op de klantenservice bij WF Deals in Zwaag. Liza kun je ‘s nachts wakker maken voor een ovenheerlijke lasagne en als ze niet slaapt dan is Netflix haar favoriet.

In bovenstaande zitten al wat gelijkenissen of dingen die ze gezamenlijk deden of nog steeds doen maar er is nog meer… veeel meer. Het lijkt wel een Siamese tweeling.

Basisschool de Wingerd, samen met…
Paardrijden, samen met…
Turnen, samen met…
Met strijkkralen knutselen, samen met…
Jeugdmusical Zwaag, samen met…
Bollenpellen bij Jos & Gerrit Bakker, samen met…
Pioenrozen snijden, samen met…
Werken bij Deen, samen met…
Handballen in de A2 van de Westfriezen, samen met...
Carnavalsgroep de Confetti’s, samen met…

Carnavalsgroep de Partypoppers, samen met…

Duidelijk echte vriendinnen dus. 

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder