Background Masky Left Background Masky Right

Dorpsveiling mega succes!

Wat een geweldige avond en wat een fantastisch resultaat is er behaald tijdens de 2e editie van Dorpsveiling Zwaag. Afslagers Peter Swart en Richard de Beer hadden een lange avond voor de boeg met de vele koopjes, maar met hun tong op de schoenen kwam het uiteindelijk allemaal weer dik voor elkaar. Waar, in een ver verleden, de Veiling B&O het toneel was waar de Zwaagse handel onder de hamer ging, gebeurde dit nu op het toneel van de Witte Valk. De opbrengst van €50.493,- voor de gestelde doelen van de 16 deelnemende Zwaagse verenigingen, is een geweldig bedrag waar we trots op mogen zijn!

Onze vorst Bernd had wel het fraaiste koopje weten te bemachtigen; 3 gehaakte tafelkleedjes, waarschijnlijk met gouden randjes. We hopen dat ze mooi zullen staan! Wie wel koopjes hebben gekocht die het geld ruimschoots waard is, zijn Edwin van Huut en Annelies Bransen, zij gaan in vol ornaat mee met Het Masker als 12e en 13e raadslid. Ook mogen Astrid Beerepoot en Hydrowest, zich gelukkig prijzen met het VIP-arrangement voor 2 personen op de Dikke Dolle Dinsdag. Onze grote Knuffelvriend Masky gaat op bezoek bij Wendy van Diepen. Tenslotte mogen Thea Besseling en Andre Lely, beide met introducé, aanschuiven bij de compleet verzorgde moederdag BBQ van Het Masker.

Al met al kunnen we terug kijken op een gezellige en vooral goed georganiseerde avond, Stichting Dorpsveiling Zwaag het was top!

Zaterdag 12 november Prinsbekendmaking 2.0.
Zaal open 21:00 uur
tot 22:00 uur vrij entree!!
na 22:00 uur € 10,00
We starten hoe dan ook op tijd met de act, zodat om
'elf over elf' de nieuwe Prins en Hofdames daadwerkelijk ontmaskerd zijn.

Dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Poule indeling en Speelschema zijn bekend

Poule indeling en speelschema zijn bekend

Op vrijdag 31 mei gaat de bal weer rollen!

24 mei Lees verder
Johan Tiessing gedecoreerd met lintje!

Johan Tiessing gedecoreerd met lintje!

Koninklijke Onderscheiding voor een bescheiden man

23 mei Lees verder