Background Masky Left Background Masky Right

Carnaval Zwaag weer flink in de picture

eb jij het al gezien en gehoord?

Al een aantal jaren maken Yusen Logistics en OVmedia het mogelijk om maar liefst 5 bussen te laten rijden in regio Waterland met een opvallende sticker voor onze Grote Optocht. Zo ook dit jaar weer!

Dankzij onze nieuwe sponsors Hydro West, Promobase en RadioNL is het dit jaar gelukt om twee Cityboards te verrijken met een gigantische poster voor onze Grote Optocht.
Deze twee Cityboards, met de Plopkoppen er op, staan bij de Strip in Zwaag en voor het oude Missiehuis bij de turborotonde in Hoorn.
Dankzij dezelfde sponsors, hebben we dit jaar ook grote A0 borden, met de Wicky's erop, kunnen plaatsen in de gemeente Koggenland.

Sinds deze week is Carnaval Zwaag zelfs te horen met een radiocommercial voor de Grote Optocht bij RadioNL! Met op de achtergrond de Zwaagse carnavalshit van Kevin Bakker, wordt heel Noord Holland bereikt om zoveel mogelijk mensen te attenderen op de mooiste optocht van boven de rivieren!
Stem dus af op RadioNL in Noord-Holland Noord in de ether op 104.2 FM en op de Ziggo kabel op 101.4FM. Voor verdere info klik op RadioNL.FM

Wij bedanken Hydro West, Promobase en RadioNL om deze PR mogelijk te maken. Alaaf, alaaf, alaaf.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Carnavalesk voetbaltalent ontdekt!

Carnavalesk voetbaltalent ontdekt!

Het Carnaval Zaalvoetbal Toernooi was weer een groot succes!

12 mei Lees verder
Vanavond Carnavalsavond zaalvoetbaltoernooi

Vanavond Carnavalsavond zaalvoetbaltoernooi

Dit evenement moet je meemaken en wil je niet missen!

11 mei Lees verder