Background Masky Left Background Masky Right
9 februari 2015

Carnaval Zwaag volop in de media

Afgelopen weekend stonden de verschillende media weer bol van het Zwaagse Carnaval. Het begon zaterdag met het Noordhollands Dagblad. In het regionale gedeelte het gehele carnavalsprogramma breed uitgelicht met een pakkende foto van de Goudgele Rakkers. Tevens in het Noordhollands Dagblad prominent en blad vullend op de cover van de Plus bijlage een sprekende foto van de Lamstralen, welke verwees naar een artikel verderop, over Hét Carnavalsboek waarin Zwaag als het Oeteldonk van Noord-Holland wordt beschouwd.

Zondag was ook weer prettig wakker worden met de zondagskranten op de mat. De groene Rodi West-friesland op zondag krant; 2 pagina’s vol met info over optocht, verduidelijkt met foto’s. De rode Notabene zondag krant pakte ook uit met 2 pagina’s. Altijd leuk, de korte verslaggeving over het schurenbezoek met Prins en Hofdames langs sommige optochtdeelnemers.

Als klap op de vuurpijl zondagavond Piets weerbericht vanuit de schuur van Gerrit Bakker met fantaschtische beelden van De Wicky’s creatie, welke regelrecht via SBS6 alle Nederlandse huiskamers binnen knalde. Maskervriend Piet Paulusma voorspelde droog en mooi carnavalsweer. Prins Marcelo en Hofdames Larissa en Lucy hebben er al zin in!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Zeger Karssen sr. in herinnering

Zeger Karssen sr. in herinnering

Genieten met een grote grijns, dat deed Zeger, als hun gasten genoten in café de Witte Valk.

5 apr Lees verder
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder