Background Masky Left Background Masky Right
7 februari 2018

Ophalen optochtnummers en laatste voorverkoop

Vanavond tussen 19:00 en 20:00 uur is het een drukte van jewelste in de Witte Valk. De optochtdeelnemers van de Grote Optocht komen hun startnummer ophalen. Dan weten ze eigenlijk pas definitief waar ze in de Grote Optocht zullen rijden of lopen. Het mooie gele schildje pronkt altijd prominent op de creaties zodat alle toeschouwers weten welke groep ze voor hun zien. De startnummers voor de Kinderoptocht kunnen van 15.00 uur tot 17.00 uur opgehaald worden bij Diana Snaas op Fruitlaan 63.

Naast het ophalen van de startnummers is vanavond ook de allerlaatste mogelijkheid om de entreekaarten voor het Carnavalsweekend voor een voordelige prijs te kopen. Kijk hier voor alle prijzen.

Onze notaris heeft ook de tweede naam uitgeloot die in de voorverkoop een kaartje voor de Tieneravond "Tropical Beach Party" heeft gekocht. En dat is geworden: Isa Haring! Isa van harte gefeliciteerd en zorg dat je zaterdag 10 februari klaar staat met vier vrienden. Jullie worden namelijk als echte VIPs opgehaald voor een bijzondere rit in een vet coole bak!. 

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder
Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker doet niet onder aan de overige wagens

Groot, groter, groots.

9 mrt Lees verder