Background Masky Left Background Masky Right

Bouwmaterialen

Het Masker heeft speciaal voor de Carnalvalsgroepen voordelige regelingen kunnen treffen met een aantal leveranciers van bouwmaterialen en Carnavalskleding. Voor alle afspraken geldt:

  • alleen geldig tijdens de bouwperiode;
  • er dient meteen betaald te worden (pin of contant);
  • meld je met je Carnavalsgroepnaam en als deelnemer van De Zwaagse Carnavalsoptocht;
  • ook geldig voor de kinderen die deelnemen aan De Kinderoptocht.

Purschuim

Voor de echte schuimers onder ons heeft Cor Deun grote hoeveelheden Purschuim zeer voordelig ingekocht. Voor slechts € 3,99 is een bus purschuim 800 ml met pistool of een gewone bus purschuim 1000 ml te verkrijgen. Schoonmaakmiddel Pur Cleaner kost € 6,25 per fles. Een kunststof pistoolgreep kost € 20. Geef een grotere bestelling telefonisch door en Cor regelt het voor je! Het beste is het om de pistolen vooraf te bestellen. De volgende werkdag wordt dit reeds geleverd voor deze super scherpe prijzen!  Installatiebedrijf C. Deun en Zn is gevestigd op de Dorpsstraat 154, tel. 233842. 

Het papier

Wit papier om mee te plakken en te schilderen is gratis op te halen op de bouwlocatie van Het Masker, Oudijk 71 te Westwoud, bij Karsten-Schouten Fruit. Rond de klok van 20.00 uur is er over het algemeen wel iemand aanwezig. Op dinsdag en in het weekend wordt er over het algemeen niet gebouwd door Het Masker. Het papier wordt beschikbaar gesteld door Sortiva papier & Kunststoffen.

BigBags

Al het afval voeren we af met Big Bags. De Big Bags zijn gratis af te halen op de bouwlocatie van Het Masker, Oudijk 71 te Westwoud, bij Karsten-Schouten Fruit. Rond de klok van 20.00 uur is er over het algemeen wel iemand aanwezig. Op dinsdag en in het weekend wordt er over het algemeen niet gebouwd door Het Masker. De Big Bags zijn beschikbaar gesteld door Karsten-Schouten Fruit.

Stickers, plakletters, spandoeken en veel meer

Wil je stickers, plakletters of andere reclame uitingen, om goed voor de dag te komen tijdens De Grote Optocht? Ga dan naar Blue Signs en laat in overleg voor een zeer gunstige prijs prachtige uitingen maken!  Blue Signs is gevestigd aan de Corantijn 23, tel. 240504.

Hout & schroeven 

Vanaf nu triplexplaten speciaal voor de Carnaval voor € 11,70 per stuk (incl. btw)! Bij grotere partijen het verzoek dit vooraf te bestellen. Kies verder uit het hele assortiment van Pont Meyer, dus naast al het benodigde hout en schroeven ook bouten en moeren of zakken met gips om maar iets te noemen. Pont Meyer geeft geen vast kortingspercentage maar zal een zeer scherpe totaalprijs maken. Des te groter de afname des te groter het voordeel. Afgekeurde partijen worden voor Carnavalsgroepen achtergehouden, b.v. kromme balken. Doorgaans kan dit zo meegenomen worden, afhankelijk van de mate van beschadigingen. Als je spullen haalt meld dan duidelijk dat je van een Carnavalsgroep bent.  Pont Meyer is gevestigd op De Factorij 23.

Triplexplaten

Triplexplaten zijn verkrijgbaar bij Siem van Diepen, de vader van de Bierdoppers. De platen hebben een afmeting van 152 x 152 cm, 4 mm dik. Deze platen worden voor een zeer scherpe prijs aangeboden. Eén plaat voor € 3,99, één licht beschadigde plaat voor slechts € 1,99. De platen zijn te koop tijdens de bouwperiode.  Siem van Diepen woont aan de Dorpsstraat 183 te Zwaag.

Verf & behanglijm

Dit is helemaal een Mooi(e) Verf aanbieding van Mooij Verf. Alle kleuren verf van de regenboog in een pot van 1 liter hoogglans, één liter witte hoogglansverf kost € 18,97 en elke andere kleur slecht € 16,21. Ook de plakkers kunnen bij Mooij Verf terecht, Kant en klare behanglijm (10 kg) € 23,27 en 1 pakjes behanglijm € 6,12. Om de bouwschuurvloer te beschermen tegen verfspatten, Stucloop rollen á 50 m2 voor € 23,60. Alle prijzen zijn exclusief btw. Heb je nog andere bouwmaterialen nodig? Kies uit het hele assortiment van Mooij Verf.  Mooij Verf is gevestigd op De Factorij 20-a.

Carnavalskleding huren

Op de gehele collectie huurkleding en alle accessoires biedt PartyCom 10% korting aan voor alle optochtdeelnemers. Dus voor € 16,20 loop je goed verkleed mee in de Zwaagse optocht. Wil je niet huren maar kopen, dan biedt PartyCom een laagste prijsgarantie aan, webwinkelprijzen maar dan met persoonlijke service van eigenaresse Daniëlle in hoogst eigen persoon. Voor speciale wensen is het verstandig een afspraak met Daniëlle te maken, tel. 261410 of kijk  www.partycom.nlPartyCom is gevestigd op De Marowijne 39.

Belettering

Onze trouwe sponsor FritsPrint geeft alle optochtdeelnemers maar liefst 25% korting op belettering.  FritsPrint is gevestigd aan de Marowijne 17, tel. 277200. 

Carnavalskleding bedrukken

Op bijna alle artikelen geeft Techno Fashion maar liefst 30% korting! Verder bedrukking in 1 kleur "groot" normaal € 4,50 en voor optochtdeelnemers € 3,50. Kleine bedrukking in 1 kleur van € 3,50 voor € 2,50. T-shirts in vele kleuren voor maar € 2,20. Hoodies van € 14,25 voor de optochtdeelnemers voor € 8,10.  Techno Fashion is gevestigd aan De Corantijn 37.

Carnavals Artikelen

Carnaval is pas een feest, als je bij Ooms Feestwinkel bent geweest! Ooms Feestwinkel (de winkel met de AAP) geeft aan de Zwaagse Optochtdeelnemers een mooie korting ter ondersteuning.  Ooms Feestwinkel is gevestigd in de Lange Kerkstraat 19, tel. 211512.

Stoffen en accessoires

Carnaval is pas een feest, als je bij Anjo Kleinvak bent geweest!!! Anjo Kleinvak geeft aan de Zwaagse Optochtdeelnemers een mooie korting ter ondersteuning. Bij Anjo Kleinvak kunt u terecht voor natuurlijk alle Carnavalsstoffen. Informeer bij de winkel naar uw korting.  Anjo kleinvak is gevestigd in de Lange Kerkstraat 23, tel. 219417.

Feestkleding

Speciaal voor de groepen 20% korting op alles uit de website en daarbuiten. Je kan het zo gek niet bedenken en we kunnen het regelen of bestellen bij onze diverse leveranciers. Neem dus snel contact met ons op en maak een afspraak. Kijk op www.feestkledingkopen.com voor meer informatie!

Verhuur licht geluid en special FX

Voor alle groepen die meedoen met de optocht; 25% korting op het gehele assortiment. Voor de complete verhuurlijst zie www.sikkelerus.nl. Wij staan tijdens de optocht op de Oude Veiling voor last minutes en assistentie. Wees op tijd met reserveren!

Stucloper

De Stucloper / tetrakarton is waterafstotend en beschermt de ondergrond van de bouwschuur optimaal. Deze stucloper is bij Stukadoorsbedrijf Vos te bestellen. Normaal € 18,- per rol maar voor de carnavalsgroepen is er een speciale prijs van € 10,- per rol! Bestel snel via telefoonnummer: 06 - 517 869 70.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email