Background Masky Left Background Masky Right
17 februari 2017

Vervolg Scholenbezoek

Ondanks dat carnaval wat later valt dan vorig jaar, is het voor de schoolgaande jeugd dit jaar extra vroeg begonnen! De voorjaarsvakantie, krokusvakantie, carnavalsvakantie of hoe je het ook mag noemen, ligt namelijk nog voor het carnavalsweekend dus ging Het Masker vandaag op pad,

Traditioneel werd het scholenbezoek geopend bij De Flitspoppers . De polonaise was al in volle gang en we konden zo aansluiten bij deze enthousiaste kinderen. Toen we bijna duizelig waren van het draaien, greep Prins Okkie d'n Eurste de microfoon en mocht hij de kinderen toespreken. De kinderen hingen bekant aan zijn lippen; echt fantastisch als je dat ziet! Ook werden er weer kinderen gekroond tot Prins en Prinses. Als Flitspopper Prinses werd Jennifer bekroond en Flitspopper Prins werd Thijmen.

Na dit feestelijke bezoek direct door naar De Kleitrappers! Ook hier waren alle kinderen en juffen prachtig verkleed en werd er een lange rij gevormd achter Prins Okkie d'n Eurste. Bij alle scholenbezoeken was Masky natuurlijk ook van de partij en gaf samen met de danseressen een spetterende show weg! Bij De Kleitrappers horen natuurlijk ook een Koning en Koningin en werden bekroond met een mooie foto onderscheiding. Dit waren geworden; Haylem en Sam N.

Na onze eerste zweetdruppels te hebben weggeveegd, spoeden wij ons richting."Het Leutnest". De knutseldrift zit er bij deze jonge gasten al vroeg in. Aan hun uitdossingen kun je al zien dat dit toekomstige optochtdeelnemers zijn. De foto onderscheiding met de Prins en Hofdames erop ging op de 3e plaats naar Jake the Batman, 2e werden de dobbelstenen en op de eerste plek was het de Vliegenieres. De Dj ging helemaal los achter de draaitafel en de juffen brachten de raad van Elf weer in extase! Eén ding was zeker, het was weer een smakelijke ochtend!

We sloten het scholenbezoek af bij de "Druivenstampers". We hadden het carnavalsvirus met ons meegenomen en DJ Partytop Edwin maakte er weer een knotsgek feest van! Ook hier werden er van die mooie foto onderscheidingen uitgereikt aan degene die het best verkleed was. 3e werden de 2 My Little Pony's, 2e de varkenshuisjes en 1e werd het pauwmeisje. Prins Okkie d'n Eurste en zijn Hofdames Ronny en Elise hebben het enorm naar hun zin gehad!

Voor alle de foto's klik hier.

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Promotieteam, Masky en Kweekvijver

Enthousiaste vrijwilligers!

9 mrt Lees verder
Het Masker

De Prinsenwagen van Het Masker doet niet onder aan de overige wagens

Groot, groter, groots.

9 mrt Lees verder