Background Masky Left Background Masky Right
Nieuws overzicht 15 september Vorige

Onno Bedankt!

Vele jaren heeft Het Masker mogen genieten van de sleuteloverhandiging in het Stadhuis. Precies 11 keer, hoe kan het ook anders, gaf u de Hoornse Prinsen op een unieke en vooral humoristische wijze van repliek en verraste u de hoogdorstigheden met Burriebier.

Wij zijn trots dat u de aangifte heeft opgenomen van de geboorte van onze mascotte Masky. De vijf (oud) voorzitters van onze club ontving u met ere en op een Maskerwaardige manier is de unieke gelegenheid vereeuwigd.

Daarnaast heeft u tijdens de Grote Zwaagse Carnavalsoptocht een keer vanaf de Prinsenwagen van Het Masker de legendarische bocht Oude Veiling / Dorpsstraat mogen ervaren. Mogen ervaren wat de hechte sociale gemeenschap Zwaag ieder jaar weer presteert, tienduizenden bezoekers die komen genieten, om kippenvel van te krijgen. 

Het Masker gaat ervan uit dat u in het oosten van het land onze Pr-man bent voor CarnavalZwaag en nog in jaren de Grote Zwaagse Carnavalsoptocht komt bezoeken.

Het afscheid vanmiddag op de Roode Steen was waardig. Wij hebben als carnavalsverenigingen Onno's Burriebier overhandigt. Zelfs de Knapzak werd spontaan ingezet onder aanvoering van Onno.

Het Bestuur en de Raad van Elf van Carnavalsvereniging Het Masker wenst u het allerbeste toe en neemt zoals in ons logo staat, met een traan en lach afscheid.

Alaaf, Alaaf, Alaaf!!!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Drie vrijwilligers ontvangen Koninklijke onderscheiding!

Drie vrijwilligers ontvangen Koninklijke onderscheiding!

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

18 nov Lees verder
2+2=4

2+2=4

Met gepaste trots presenteren wij u de 4 nieuwe raadsleden!

16 nov Lees verder