Background Masky Left Background Masky Right

Swaeghs Zottenbal

Een heerlijke avond, want alle spieren kunnen los! De optochten zijn achter de rug en de krantenkoppen smaakten naar meer. De optochtdeelnemers gaan, na het ontwakingsproces, ’s middags naar hun krokettenschuren en frikandellenpaleizen om de boel alvast een beetje op te ruimen en een toost te doen op de mooie dag die ze beleefd hebben. Ze krijgen daar al lallend waarachtig geweldige ideeën voor het Swaeghse Zottenbal. Snel wordt er iets in elkaar geknutseld met een hoog geingehalte. Waar halen ze de energie vandaan!

Maar er zijn ook vaste maandagavondgangers die HUN avond “zeer serieus” benaderen en al weken in touw zijn, om de Prins, Het Masker, de buren en vooral hun zelf te verrassen. Prachtig dat iedereen hier zoveel lol en tijd in steekt! Alaaf voor al deze gemaskerde feestneuzen!

Na het demasqué loopt feestend Zwaag in de muzikale val van de topband Paradise. De leuttempel huppelt en deint van links naar rechts. We genieten van elkaar, maar ook van Paradise die hun hele hitmachine in beweging zullen gaan zetten. Van Abba tot Martin Garrix, alles wordt gespeeld!

Welke artiest zal de Leuttempel naar grote muzikale hoogte brengen en het publiek daar in zijn greep weten te houden? Dat houden we nog even geheim, maar binnenkort wordt er meer bekend!

Over entertainers gesproken, ons Prinselijk trio kan er ook wat van, dus houd ze goed in de gaten. Als je dat ziet, ga je vanzelf gezellig mee doen. Zo aanstekelijk is het.

Einde Avond: Zolang het gezellig is!

Deel deze pagina:     
Facebook Twitter Email
Multimediale MaskerQuiz

Multimediale MaskerQuiz

De aftrap van het Carnavalsbouwseizoen, mooi zitten en dom kijken en vooral heel veel lachen.

23 dec Lees verder
Rondgang

Rondgang

Het Masker komt langs met het vuistdikke full colour glossy Maskermagazine. Zorg dat u thuis bent.

13 jan Lees verder